MERSİN’DE ÖRNEK BİR BAŞKAN ADAY ADAYI: MEHMET BOLAT

MERSİN’DE ÖRNEK BİR BAŞKAN ADAY ADAYI: MEHMET BOLAT bozyazigazetesi.com
www.haberanaliz.net

Ülkemiz insanlarının siyasete soğuk baktığı ve siyasetçiye güvenin azaldığı ortamda zaman zaman şaşırtan simalar ortaya çıkıyor. İşte bunlardan biri Eğitimci Akademisyen, Mersin’in Tarsus ilçesi eski Bağcılar Kurucu Belediye Başkanı Mehmet Bolat.


Ülkemiz insanlarının siyasete soğuk baktığı ve siyasetçiye güvenin azaldığı ortamda zaman zaman şaşırtan simalar ortaya çıkıyor. İşte bunlardan biri Eğitimci Akademisyen, Mersin'in Tarsus ilçesi eski Bağcılar Kurucu Belediye Başkanı Mehmet Bolat. Bolat, çok saygın bir siyasi geçmişi ardında bırakarak, tecrübe ve birikimlerimle yeniden adayım diyerek, yapacaklarını aktaran projelerini senet haline getirip, yüzbinlerce bastırıp, birebir elini sıktığı seçmene ıslak imza ile imzalayıp taahhüt ederek veriyor.

DÜRÜST SİYASETÇİ HER ZAMAN KENDİNİ BELLİ EDİYOR

Mersin'in YÖRÜK kökenli Tarsus ilçesi doğumlu evladı MEHMET BOLAT, bu kez farklı bir bakış açısı ve söylemle yola çıktı. 2024 de yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI olduğunu açıklayan, Öncelikle Büyükşehir Belediyesini düşündüğünü söyleyen, bunun içinde aylardır sahada çalışmalar yürüttüğünü belirten Bolat, "Biz üç günlük dünya çıkarı için halkı aldatacak olan insanlarız değiliz. Makam ve mevkiler gelip geçer. Kurduğum ve beraber çalışacağım takım arkadaşı olarak andığım çekirdek kadro ile aylardır halkın içinde yol yürüyoruz. Dertleri, sıkıntıları bölgenin sorun yumağı haline dönüşmüş olan meselelerini biliyoruz. Obanın çocuğuyuz. Tüm bunları çözmeye, iş, istihdam yaratmaya, üretmeye ve yöre halkını kalkındırmaya geliyoruz" dedi.

ÖNCE ÜLKEM, SONRA İLKEM DİYENLERİZ

Bolat, "Bizler önce ülkem sonra ilkem diyenleriz. Ahlaklı ve tertemiz siyaset nasıl yapılır. Kamunun kaynaklarını nasıl düzgün kullanıp, hizmet yapılır, ihaleler ve satın almalar nasıl ŞEFFAF ve BERRAK - BASIN HUZURUNDA HALKA AÇIK yapılır, tüyü bitmedik yetimin ve şehidin hakkı nasıl korunup kollanır, bunu icraat ve çalışmalarımızla kanıtlamaya geliyoruz. Yolumuz uzun ve meşakatli. Bu yolu beraber yürüyeceğimiz, bizim gibi düşünen güzel insanları aramıza bekliyoruz. Uzattığımız hizmet elini tutun gelin beraber hizmet edelim" dedi.

BÖLGEDE SEVİLEN VE SAYGI DUYULAN BOLAT BÜYÜK İLGİ TOPLUYOR

Gözne yaylasında bir kıl çadır kurup, 3 öğün yemek kazanı kaynatıp, gelen gidene sofra açtıran Bolat, “Bu sofrada ekmeğimizi bölüştüğümüz gibi, derdimizi, sevgimizi, sıkıntımızı, üzüntümüzü, var olan her şeyimizi bölüşeceğiz, paylaşacağız. Ama işe haram katmadan, beytülmala el uzatmadan" dedi.

İŞTE SEÇMENE TEK TEK DAĞITTIĞI TAAHHÜT İÇEREN ISLAK İMZALI SENEDİ