AK Parti MKYK üyesi Sever, Bozyazı’da

AK Parti MKYK üyesi Sever, Bozyazı’da bozyazigazetesi.com

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sever, Bozyazı’da AK Parti İlçe Başkanı Ümit Navgasın ve yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.


Partisinin Bozyazı ilçe teşkilatında partililerle buluşmasında konuşan Sever, "Sizlere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdim ve yerel seçim startını veriyorum” dedi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mustafa Sever, beraberinde Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Cevdet Bal, ile birlikte geldiği Bozyazı’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bozyazı’da coşku ile karşılanan Sever, partisinin ilçe teşkilatının ziyaretinin ardından Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu ve Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti. Kaymakam Topsakaloğlu ve Başkan Çetinkaya ile sohbet eden Sever, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakam ve Başkana çalışmalarında başarılar diledi.

Sever, sonrasında Bozyazı Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda muhtarlarla bir araya geldi. Bozyazı’ya yapılan hizmetleri ve planlanan yatırımları anlattı. Muhtarların sorun ve taleplerini dinledi. Sever, toplantının ardından sivil toplum kuruluşlarına ziyarette bulundu.