Bozyazılı Asenalar Sahaya İndi

Bozyazılı Asenalar Sahaya İndi bozyazigazetesi.com

MHP Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politika (KAÇEP) Bozyazı İlçe Başkanlığına Emel Avcı atandı. Göreve atanır atanmaz kolları sıvayan Başkan Avcı, kahvaltılı tanışma toplantısı organize etti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıya partili kadınlar yoğun ilgi gösterdi.


Bozyazı KAÇEP İlçe Başkanı Emel Avcı, yaptığı konuşmada kendisinden önce görev yapan tüm KAÇEP başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde sahaya inerek kapı, kapı dolaşacaklarını ve yeniden belediye başkanlığını almak için çalışacaklarını ifade eden Avcı, "Cumhur İttifakının dokusuna bağlı kalarak çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Sahada tüm enerjimizi var gücümüzle sarf edeceğiz. Biz kadınlar tüm seçimlerde olduğu gibi yine teşkilatımızın lokomotifi olma görevini üstleneceğiz. Çalınmadık kapı, ayak basılmadık hane ve girilmedik gönül bırakmadan çalışacağız. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Bozyazı KAÇEP İlçe Yönetiminin tanıtımı yapıldı. Çalışma programının belirlenmesinin ardından toplu resim çekimi ile program sona erdi.