Bozyazı Belediye Başkan A. Adayı Çetin, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Bozyazı Belediye Başkan A. Adayı Çetin, Ziyaretlerini Sürdürüyor bozyazigazetesi.com

MHP Bozyazı Belediye Başkan A. Adayı Mesut Çetin, esnaf ve mahalle ziyaretlerini aksatmadan devam ettiriyor.


Bozyazı’da ‘çalınmadık kapı bırakmayacağız’ misyonu ile yola çıkan Belediye Başkan A. Adayı Mesut Çetin, büyük bir coşkuyla başlattığı çalışmalarına ara vermeden esnaf ve mahalle ziyaretleri ile devam ediyor. Çetin, esnaf ve halkın sorun, öneri ve talepleri ile Belediyeden bekledikleri hizmetleri yerinde dinleyerek çözüm önerileri sunuyor. Yaptığı gezi ve ziyaretler sırasında büyük bir ilgi ve coşku ile karşılanan Çetin, “Bozyazı’da çalmadık kapı bırakmayacağım dedim. Öylede yapıyorum. Nereye ve kime gittiysek, büyük bir sevgi ile karşılandık. Ziyaretlerime ara vermeden devam edeceğim. Her kesim ile temas kurmaya çalışacağım. Her insanın düşüncesi, önerisi ve talebi benim için çok önemli. Herkesi dinleyeceğim” dedi.

“İşte biz bu sebeple projelerimizi üreterek bu kenti yönetmeye adayız”

Esnafların sorunlarını dinleyen Çetin, Başkan seçildiğinde esnafın sorunlarını en aza indirerek, vizyon projelerle dertlerini azaltıp, ekonomik olarak rahatlamalarını sağlayacağını söyledi. İnsanların hayatlarındaki en önemli görevlerinden birinin de yaşadığı yerin ekonomik anlamda gelişip, güzelleşmesi ve gelecek nesillere yaşanabilir, yaşam standardı yüksek bir şehir bırakmaları olduğunu belirten Çetin, “İşte biz bu sebeple projelerimizi üreterek bu kenti yönetmeye adayız” ifadelerini kullandı.

“Bozyazımızı kalkındıracak proje ve düşüncelere sahibim”

Bozyazı’nın kalkınması ve gelişmesi için çeşitli projelere sahip olduğunu, ziyaretleri sırasında bazı düşüncelerini vatandaşlara aktardığını ve olumlu dönüşler aldığını ifade eden Başkan A. Adayı Çetin,   “Bu zamana kadar hizmet eden tüm belediye başkanlarımızın hizmetlerinin üzerine eklemeler yaparak güzel Bozyazı’mızı daha ileri taşımak adına çalışmalar yapacağım. Ekonomik, kültürel ve turizm açısından Bozyazımızı kalkındıracak proje ve düşüncelere sahibim. Bu zamana kadar Dünyada 13 ülke ile ülkemizin hemen hemen bütün şehirlerini gezmiş biri olarak oralarda gördüğüm güzellikleri memleketime taşıma hayallerim var. Bu hayalleri gerçekleştirmek, daha ileri taşımak ve doğal güzelliklerimizi turizme kazandırmak için çalışmalar yapacağım” diye konuştu.