Ercan Baş: “Bozyazı sevdalısı olarak belediye meclis üyeliğine talibim”

Ercan Baş: “Bozyazı sevdalısı olarak belediye meclis üyeliğine talibim” bozyazigazetesi.com

Bozyazı siyasetinin ve spor camiasının önemli isimlerinden Ercan Baş, doğup büyüdüğü ilçeye hizmet etmek için, yıllardır emek verdiği partisi MHP’den Bozyazı Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusu yaptı.


2024 yerel seçimlerinde MHP’den Bozyazı Belediye Meclis üyesi aday adayı olan Ercan Baş, ilçe binasında başvurusunu gerçekleştirdi. Baş, başvuru dosyasını MHP İlçe Başkanı Mustafa Alakuş’a teslim etti.

MHP Bozyazı İlçe Teşkilatı yönetiminde bulunan, Bozyazı Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan ve Bozyazı Belediye Sporun başarısı için her kademede çalışan ayrıca  birçok Avrupa ülkesinde futbol antrenörlüğü yapan Ercan Baş, başvurusunun ardından yaptığı açıklamada, “Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisine, doğup büyüdüğüm havasından, denizinden, ormanından can aldığım, martısına balığına sevdalı olduğum Bozyazı’ya hizmet etmek için belediye meclis üyeliği için başvurumu yaptım. Bir Bozyazı sevdalısı olarak belediye meclis üyeliğine talibim. Memleketimize hayırlı hizmetler kazandırmaya bir nebze katkı yapmak için, tüm dostlarımın bana ve partime desteğini bekliyorum. Yolumuz açık olsun. Başaracağız inşallah” dedi.