Kaymakam Topsakaloğlu, Öğretmenler Günü’nü kutladı

Kaymakam Topsakaloğlu, Öğretmenler Günü’nü kutladı bozyazigazetesi.com

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Gedik’i makamında ziyaret ederek, öğretmenlerin gününü kutladı.


Kaymakam Topsakaloğlu’nu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gelişi sırasında Müdür Aziz Gedik ve şube müdürleri Ömer Faruk Çetinkaya, Alper Ünver ile Adem Limon tarafından karşılandı. Geleceğimize yön verecek olan yeni nesillerin yetiştirilmesinde büyük emekleri olan öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladığını belirten Topsakaloğlu, “Mesleklerini büyük bir özveriyle icra eden kıymetli öğretmenlerimizi ziyaret ederek ’24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladık. Öğretmenlerimizle bir araya gelmemizdeki bir diğer amaç ise öğrencilerimizin daha iyi standartlarda eğitim görmesi için çok özel ve kıymetli olan görüş ve taleplerini dinlemek hem de bu özel günde kıymetli öğretmenlerimizin yanlarında olduğumuzu göstermektir” dedi.

Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Gedik yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Kaymakam Topsakaloğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti.